Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Virserums Sparbanks tjänster för privatpersoner

Virserums Sparbank är en fullservicebank med korta beslutsvägar och personlig service. I vårt erbjudande av privattjänster kan du bland annat få hjälp med att sätta upp ett sparande, låna pengar eller hitta nya smarta lösningar för att betala. Här hittar du alla våra tjänster för privatpersoner.

Nya internetbanken beta - nu öppen för alla privatkunder

Var med och beta-testa nya internetbanken

Aktuellt hos Virserums Sparbank

Man och kvinna som äter frukost

Ränteändring

Med anledning av de fortsatt negativa marknads- och styrräntorna, samt med anledning av att Riksbankens prognos nu är att styrräntan kommer att förbli negativ under en längre tid än i tidigare prognoser, sänker Sparbanken inlåningsräntan på konton med individuellt avtalade villkor (Specialkonton) till 0,00-0,10% från och med den 20 november. Räntan på övriga kontoslag är oförändrad.

Använda dator vid fönster

Vi bygger om på virserumssparbank.se

Just nu gör vi flera förbättringar på vår hemsida. Därför kan en del sidor under en period fungera annorlunda än normalt men vi hoppas att inget ska störa er upplevelse av hemsidan. Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

Sveriges nya sedlar

Sveriges nya pengar

Riksbanken ger ut nya 20-, 50-, 200- och 1 000-sedlar med start torsdag 1 oktober. De gamla sedlarna går att betala med till och med 30 juni 2016.

Swish

Swish - ta betalt enklare

Med Swish tar du snabbt och enkelt betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot utan fördröjning. Med notisfunktionen får du meddelande direkt i mobilen när en betalning har gjorts. Anslut ditt företag eller förening och kom igång direkt.

Vill du bli kund i Virserums Sparbank?

Hos Virserums Sparbank möter du kompentent personal som ger dig en personlig och nära service.

Ska du ut och resa - beställ valuta online!

Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken). Valutan skickas sedan via REK hem till dig inom två bankdagar till priset av 35 kr för valutaköp upp till 5000 kr. Klicka på bilden ovan så slussas du direkt till Unimon.

På kontoret hanterar vi bara EUR, och från 1 maj är kostnaden 75 kr per köp/sälj.

Stäng Skriv ut