Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Virserums Sparbanks tjänster för privatpersoner

Virserums Sparbank är en fullservicebank med korta beslutsvägar och personlig service. I vårt erbjudande av privattjänster kan du bland annat få hjälp med att sätta upp ett sparande, låna pengar eller hitta nya smarta lösningar för att betala. Här hittar du alla våra tjänster för privatpersoner.

Aktuellt hos Virserums Sparbank

Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

Den kanske allra viktigaste skillnaden mellan Sparbanken och andra banker är att Sparbanken har inte som sitt huvudsakliga mål att maximera vinsten och att lämna så stor utdelning som möjligt till ägarna. Vi i Sparbanken kan i stället lämna Gåvor till Allmännyttiga Ändamål för att på så sätt stödja utvecklingen i den bygd där vi verkar och stimulera viktiga initiativ i samma riktning. På Sparbanksstämman 2016 beslutade Sparbankens Huvudmän att avsätta ytterligare en halv miljon kronor till sådana ändamål. Fördelningen av beloppet kommer att ske löpande under året av den Gåvodelegation som Sparbanksstämman har valt. Genom att vi tillsammans fortsätter att utveckla Sparbankens verksamhet så säkerställer vi dels möjligheten till sådana gåvor även i framtiden, dels att det finns lokalt närvarande och tillgänglig kompetens och beslutskraft i vår egen Sparbank.

Flygplan

Beställ valuta online

Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken).

Man och kvinna som äter frukost

Ränteändring

Med anledning av de fortsatt negativa marknads- och styrräntorna, samt med anledning av att Riksbankens prognos nu är att styrräntan kommer att förbli negativ under en längre tid än i tidigare prognoser, sänker Sparbanken inlåningsräntan på konton med individuellt avtalade villkor (Specialkonton) till 0,00-0,10% från och med den 20 november. Räntan på övriga kontoslag är oförändrad.

Använda dator vid fönster

Vi bygger om på virserumssparbank.se

Just nu gör vi flera förbättringar på vår hemsida. Därför kan en del sidor under en period fungera annorlunda än normalt men vi hoppas att inget ska störa er upplevelse av hemsidan. Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

Vill du bli kund i Virserums Sparbank?

Hos Virserums Sparbank möter du kompentent personal som ger dig en personlig och nära service.

Ska du ut och resa - beställ valuta online!

Flygplan

Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken). Valutan skickas sedan via REK hem till dig inom två bankdagar. Klicka på bilden ovan så slussas du direkt till Unimon.

På kontoret hanterar vi bara EUR, och från 1 maj är kostnaden 75 kr per köp/sälj.

Beställ hos Unimon här!

Stäng Skriv ut