Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Lämna aldrig ut dina personliga koder

Din säkerhetsdosa är personlig, lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook, det kan vara en bedragare

Aktuellt

Virserums Sparbank – lokal aktör delaktig i samhällsinsatser

Virserums Sparbank grundades 1884 och är idag den ledande banken på marknaden lokalt. Kärnområdet för verksamheten ligger i den småländska Dackebygden och tack vare nära samarbete med flertalet av bygdens företagare och andra viktiga aktörer står såväl bygden som banken stark. Virserums Sparbank vill värna om den lokala marknaden, de lokala företagen och människorna i vår närhet.

Verified by Visa MasterCard SecureCode

Handla på nätet med rätt säkerhet

För att öka din säkerhet har Swedbank och Sparbankerna infört krav på att alla bankkort måste vara anslutna till Verified by Visa/MasterCard SecureCode eller e-kort för att handla på nätet. Anslut dig enkelt och kostnadsfritt i internetbanken / Beställa tjänster.

Kaffekopp i vänthall på flygplats

 

Minska kontanterna

Betala med kort och minska kontanthanteringen. Därmed minskar även risken att drabbas för rån, samhällets kostnader för transporter och belastningen på miljön. Vi har bestämt oss för att göra vad vi kan för att minska kontanterna. Har du lust att hjälpa till?

Boka ett personligt möte!

En genomgång av Din ekonomi är väl använd tid. Välkommen att boka tid hos oss för att prata pengar, pension, fonder, försäkringar, ja vad som helst som rör Din plånbok! Klicka Dig vidare på länken nedan och ta kontakt med oss - inget ärende är för litet för ett personligt samtal!

Marknadsinformation

Mer intresserad av aktier och fonder? Söker utökad info om börskurser, affärer och företagsnytt? Gå vidare till vår samlade marknadsinformation för senaste uppdateringarna i finansvärlden.
>> Ta mig till Marknadsinformation

Månadsrapport från "IC"

Investment Center (IC) levererar en månatlig rapport som sammanfattar det ekonomiska läget såväl nationellt som globalt. Detta är läsning för Dig som vill ta del av finansiella skeenden och få en djupare inblick i makroekonomiska spörsmål "worldwide". Länken nedan tar Dig vidare till IC's site för Månadens marknadsprognos och väl där klickar Du på Månadsrapporten för att läsa den i sin helhet.
>> Till Månadsprognosen

Ska du ut och resa - beställ valuta online!

Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken). Valutan skickas sedan via REK hem till dig inom två bankdagar till priset av 35 kr för valutaköp upp till 5000 kr. Klicka på bilden ovan så slussas du direkt till Unimon.

På kontoret hanterar vi bara EUR, och från 1 maj är kostnaden 75 kr per köp/sälj.

Sakförsäkringar via oss

Personförsäkringar

  • En livförsäkring kan vara ett sätt att skapa en ekonomisk trygghet för din familj.
  • Med en sjukvårdförsäkring kan du känna dig säker på att vara garanterad bästa tänkbara vård när du behöver den, utan långa vårdköer.

>>Läs mer om våra personförsäkringar

 Handla idag - betala i din egen takt

Med Classic MasterCard kan du jämna ut utgifterna mellan månaderna. Vi bjuder på första årsavgiften, värde 195 kr.
Klicka på bilden och ansök direkt. 

Fondtorget

Fondtorget står för mångfald och tillgänglighet. Här finner Du det mesta om fonder - senaste nytt, fakta, analyser och mycket mer!  

Börsen idag

Marknadsindex

Stäng Skriv ut