Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Kontakta våra företagsrådgivare

Vill du som företagare ha personlig och kompetent rådgivning? Våra företagsrådgivare på Virserums Sparbank hjälper dig att utveckla ditt företag. Dessutom har vi lång erfarenhet inom skog och lantbruk och hjälper gärna dig som är skogsägare!

 

Johan Ekelund
Företagsrådgivare

0495-311 02
johan.ekelund@virserumssparbank.se

Solveig Nilsson
Skog & Lantbruk

0495-311 04
solveig.nilsson@virserumssparbank.se

Helena Ljungberg
Företagsrådgivare

0495-311 09
helena.ljungberg@virserumssparbank.se

Pension och försäkring

Vilket skydd har du och ditt företag mot oväntade händelser? Hur ser den långsiktiga tryggheten ut för dig och dina anställda? Ditt försäkringsskydd är en viktig del av tryggheten och långsiktigheten i ditt företag. Du kan skydda dig mot det mesta, från brand och stöld till skadeståndsanspråk och kreditförluster.  

Grundskydd Företagare

Grundskydd Företagare tar hand om alla dina grundläggande försäkringsbehov – och skyddar både dig, företaget och din familj ekonomiskt om något oförutsett skulle inträffa.  

Pensionsplan

Med Pensionsplan får ni en enkel och trygg lösning på hela företagets behov av pension och försäkringar. Förutom pensionssparandet ger planen skydd vid sjukdom och stöd till familjen vid dödsfall.

Läs mer om Pensionsplan

 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Det kan leda till både enklare och bättre lösningar - för såväl företaget, dig själv och dina anställda.

 

Vill du bli kund i Virserums Sparbank?

Hos Virserums Sparbank möter du kompentent personal som ger dig en personlig och nära service.

Stäng Skriv ut