Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Du som inte började spara igår kan göra det idag.

XLBarnsparkampanj

Du som inte började spara igår kan göra det idag.

XLBarnsparkampanj

Lokal aktör delaktig i samhällsinsatser

Lokal aktör delaktig i samhällsinsatser

Virserums Sparbank vill värna om den lokala marknaden, de lokala företagen och människorna i vår närhet. Därför gör vi insatser för att utveckla vårt samhälle.

Läs om våra samhällsinsatser

Förfrågan om marknadsföringssamarbeten

Virserums Sparbank finns på Facebook

Facebook

Virserums Sparbank finns på Facebook

Gilla Virserums Sparbank på Facebook för att ta del av våra senaste nyheter och uppdateringar direkt i ditt flöde.

Virserums Sparbank på Facebook

Facebook
 

Kontakta Virserums Sparbank

Aktuellt hos Virserums Sparbank

 • Skogsväg

  Regler för att förhindra pengatvätt

  Som många av er säkert redan hört talas om så ställs det sedan lång tid tillbaka krav på alla banker att de skall dokumentera att de har en god kännedom om sina kunder och om deras ekonomi. Syftet med reglerna är att förhindra att banker utnyttjas för penningtvätt eller för finansiering av terrorism. Samma regler gäller för en Sparbank i Småland som för de stora internationella bankerna. För oss på Virserums Sparbank är det viktigt att bidra till att syftet med dessa regler uppnås. Därför ställer vi ibland frågor till våra kunder. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt, men ber om er förståelse för att det kan ta lite extra tid emellanåt. Vi hjälper gärna till med alla förklaringar du önskar och svar på frågor som du kan ha. Välkommen till oss på Sparbanken!

 • Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

  Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

  Den kanske allra viktigaste skillnaden mellan Sparbanken och andra banker är att Sparbanken har inte som sitt huvudsakliga mål att maximera vinsten och att lämna så stor utdelning som möjligt till ägarna. Vi i Sparbanken kan i stället lämna Gåvor till Allmännyttiga Ändamål för att på så sätt stödja utvecklingen i den bygd där vi verkar och stimulera viktiga initiativ i samma riktning. På Sparbanksstämman 2017 beslutade Sparbankens Huvudmän att avsätta 400 000 kronor till sådana ändamål. Fördelningen av beloppet kommer att ske löpande under året av den Gåvodelegation som Sparbanksstämman har valt. Genom att vi tillsammans fortsätter att utveckla Sparbankens verksamhet så säkerställer vi dels möjligheten till sådana gåvor även i framtiden, dels att det finns lokalt närvarande och tillgänglig kompetens och beslutskraft i vår egen Sparbank.

 • Vy från flygplan

  Beställ valuta online

  Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken).

Stäng Skriv ut