Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Tips inför årsskiftet sparar du pengarInför årsskiftet finns det saker som kan vara bra att ha koll på gällande beskattning. Till exempel behöver du betala för eventuella ROT- eller RUT-tjänster före årsskiftet om du vill ha din skattereduktion i deklarationen i maj. Har du gjort en kapitalvinst under året kan du kvitta den mot en kapitalförlust.

Har du testat nya internetbanken beta?

Nya internetbanken beta - nu öppen för alla privatkunder

Har du testat nya internetbanken beta?

Utforska den i mobilen, surfplattan eller datorn.

Logga in och testa

Nya internetbanken beta - nu öppen för alla privatkunder

Lokal aktör delaktig i samhällsinsatser

Lokal aktör delaktig i samhällsinsatser

Virserums Sparbank vill värna om den lokala marknaden, de lokala företagen och människorna i vår närhet. Därför gör vi insatser för att utveckla vårt samhälle.

Läs om våra samhällsinsatser

Förfrågan om marknadsföringssamarbeten

En riktig sparbank med lokal kompetens

En riktig sparbank med lokal kompetens

Virserums Sparbank är en riktig sparbank med lokalt tillgänglig och kvalificerad kompetens. Vi står för korta beslutsvägar vilket innebär snabba och nära beslut.


Läs mer om Virserums Sparbank

Virserums Sparbank finns på Facebook

Facebook

Virserums Sparbank finns på Facebook

Gilla Virserums Sparbank på Facebook för att ta del av våra senaste nyheter och uppdateringar direkt i ditt flöde.

Virserums Sparbank på Facebook

Facebook

Kontakta Virserums Sparbank

Aktuellt hos Virserums Sparbank

 • Bild på Gunnel Olsson Örbäck

  Ny VD för Virserums Sparbank

  Styrelsen för Virserums Sparbank har utsett Gunnel Olsson Örbäck till ny VD för banken. Gunnel har lång erfarenhet från bankbranschen där hon har arbetat på många olika kontor inom Swedbank i Småland, Skåne och Östergötland. För närvarande arbetar hon som kontorschef i Vimmerby Sparbank. Utöver sin bankerfarenhet har hon god lokalkännedom då hon sedan många år är boende i Virserum. Tjänsten som VD för banken har föranlett ett stort intresse. Styrelseordförande Börje Karlsson uppger att det var ett tjugotal sökande, alla goda kandidater.

  Virserums Sparbank är landets mest solida bank enligt en undersökning som publicerades av Westnova Management den 1 juni i år. Dessutom är kunderna i Virserums Sparbank mycket nöjda. Enligt en undersökning av SKI (Svenskt Kvalitetsindex) avseende kundnöjdhet i bankbranschen publicerad 3 okt 2016 ger kunderna i Virserums Sparbank banken så goda omdömen att den blir tredje bästa bank i Sverige näst efter två andra sparbanker.

 • Skogsväg

  Regler för att förhindra pengatvätt

  Som många av er säkert redan hört talas om så ställs det sedan lång tid tillbaka krav på alla banker att de skall dokumentera att de har en god kännedom om sina kunder och om deras ekonomi. Syftet med reglerna är att förhindra att banker utnyttjas för penningtvätt eller för finansiering av terrorism. Samma regler gäller för en Sparbank i Småland som för de stora internationella bankerna. För oss på Virserums Sparbank är det viktigt att bidra till att syftet med dessa regler uppnås. Därför ställer vi ibland frågor till våra kunder. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt, men ber om er förståelse för att det kan ta lite extra tid emellanåt. Vi hjälper gärna till med alla förklaringar du önskar och svar på frågor som du kan ha. Välkommen till oss på Sparbanken!

 • Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

  Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

  Den kanske allra viktigaste skillnaden mellan Sparbanken och andra banker är att Sparbanken har inte som sitt huvudsakliga mål att maximera vinsten och att lämna så stor utdelning som möjligt till ägarna. Vi i Sparbanken kan i stället lämna Gåvor till Allmännyttiga Ändamål för att på så sätt stödja utvecklingen i den bygd där vi verkar och stimulera viktiga initiativ i samma riktning. På Sparbanksstämman 2016 beslutade Sparbankens Huvudmän att avsätta ytterligare en halv miljon kronor till sådana ändamål. Fördelningen av beloppet kommer att ske löpande under året av den Gåvodelegation som Sparbanksstämman har valt. Genom att vi tillsammans fortsätter att utveckla Sparbankens verksamhet så säkerställer vi dels möjligheten till sådana gåvor även i framtiden, dels att det finns lokalt närvarande och tillgänglig kompetens och beslutskraft i vår egen Sparbank.

 • Flygplan

  Beställ valuta online

  Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken).

Stäng Skriv ut