Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Skog och lantbruk

Vi finns här för dig som verkar inom skog och lantbruk – oavsett vilket område. Som kund hos oss får du flera fördelar då vi finns över hela landet och kan din bransch:

  • Team av experter som tar fram skräddarsydda finansiella lösningar
  • Ekonomisk rådgivning och stöd för att hjälpa dig att utveckla din verksamhet
  • Aktuell information och expertis om branschhändelser året runt

Vem är du inom skog och lantbruk?

A meeting in the forest

Skogsägare

Ser du skogen som en investering, fritidsintresse eller en del av din verksamhet? Vi hjälper dig med investeringar, placeringar och rådgivning för dig och skogen.

Smiling woman giving hay to cows

Lantbrukare

Som lantbrukare driver du en verksamhet, precis som andra företag. Få rådgivning och tjänster anpassade till din lantbruksproduktion.

Vilket lån passar dig?

Finansiering för skog och lantbruk

Hos oss kan du få hjälp med olika lösningar, för finansiering, inom skog och lantbruk. Oavsett om du vill ha hjälp att finansiera gården, köpa nya traktorer, söka EU-kredit eller avbetalning. Våra skogs- och lantbruksspecialister hjälper dig med ett låneupplägg utifrån dina behov och situation. Välkommen!

Aktuellt

Tips och inspiration

Working meeting in front of a computer

Kom igång med hållbarhets­arbetet

Att vi gemensamt strävar mot att ställa om mot ökat hållbarhetstänk är viktigt. För planeten, men också för framtiden för ert företag eller förening.

Mid adult businessman standing in office

Vikten av att ha ett bra kassaflöde

Utgångspunkten för ett bra kassaflöde i företaget är att få in pengarna snabbt, behåll dem länge och vara noga med hur de används. Att ha pengar i kassan är viktigare, och svårare, nu än på länge. Här är tipsen som hjälper dig att få ett bra kassaflöde.

Man med blå tröja sitter på et skrivbord på ett arkitekt kontor

Spara för en ekonomisk trygg framtid

Är det du företagare? Det finns många sätt att spara för framtiden. Har du överskott i bolaget, som du inte kommer att behöva i den löpande verksamheten, kan du placera pengarna någon annanstans än på det vanliga kontot. 

Investera med på ett mer hållbart sätt

Planerar du för solceller, halmpanna, fosforfällor eller något liknande? Få tips om hur du investerar med hållbarhet i fokus och ta del av en intervju med Mikael Hugosson på Alviksgården, som älskar livet som lantbrukare.

Investera hållbart