Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Virserums Sparbanks tjänster för privatpersoner

Virserums Sparbank är en fullservicebank med korta beslutsvägar och personlig service. I vårt erbjudande av privattjänster kan du bland annat få hjälp med att sätta upp ett sparande, låna pengar eller hitta nya smarta lösningar för att betala. Här hittar du alla våra tjänster för privatpersoner.

Har du testat nya internetbanken beta?

Nya internetbanken beta - nu öppen för alla privatkunder

Har du testat nya internetbanken beta?

Utforska den i mobilen, surfplattan eller datorn.

Logga in och testa

Nya internetbanken beta - nu öppen för alla privatkunder

Aktuellt hos Virserums Sparbank

Skogsväg

Regler för att förhindra pengatvätt

Som många av er säkert redan hört talas om så ställs det sedan lång tid tillbaka krav på alla banker att de skall dokumentera att de har en god kännedom om sina kunder och om deras ekonomi. Syftet med reglerna är att förhindra att banker utnyttjas för penningtvätt eller för finansiering av terrorism. Samma regler gäller för en Sparbank i Småland som för de stora internationella bankerna. För oss på Virserums Sparbank är det viktigt att bidra till att syftet med dessa regler uppnås. Därför ställer vi ibland frågor till våra kunder. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt, men ber om er förståelse för att det kan ta lite extra tid emellanåt. Vi hjälper gärna till med alla förklaringar du önskar och svar på frågor som du kan ha. Välkommen till oss på Sparbanken!

Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

Gåvor till Allmännyttiga Ändamål

Den kanske allra viktigaste skillnaden mellan Sparbanken och andra banker är att Sparbanken har inte som sitt huvudsakliga mål att maximera vinsten och att lämna så stor utdelning som möjligt till ägarna. Vi i Sparbanken kan i stället lämna Gåvor till Allmännyttiga Ändamål för att på så sätt stödja utvecklingen i den bygd där vi verkar och stimulera viktiga initiativ i samma riktning. På Sparbanksstämman 2016 beslutade Sparbankens Huvudmän att avsätta ytterligare en halv miljon kronor till sådana ändamål. Fördelningen av beloppet kommer att ske löpande under året av den Gåvodelegation som Sparbanksstämman har valt. Genom att vi tillsammans fortsätter att utveckla Sparbankens verksamhet så säkerställer vi dels möjligheten till sådana gåvor även i framtiden, dels att det finns lokalt närvarande och tillgänglig kompetens och beslutskraft i vår egen Sparbank.

Flygplan

Beställ valuta online

Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken).

Vill du bli kund i Virserums Sparbank?

Hos Virserums Sparbank möter du kompentent personal som ger dig en personlig och nära service.

Ska du ut och resa - beställ valuta online!

Flygplan

Genom vårt samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken). Valutan skickas sedan via REK hem till dig inom två bankdagar. Klicka på bilden ovan så slussas du direkt till Unimon.

På kontoret hanterar vi bara EUR, och från 1 maj är kostnaden 75 kr per köp/sälj.

Beställ hos Unimon här!

Stäng Skriv ut